За Моника Валериева е излишно да чака края на годината,

...
За Моника Валериева е излишно да чака края на годината,
Коментари Харесай

Удари кьоравото! Моника Валериева заби милионер от Катар!

За Моника Валериева е ненужно да чака края на годината, когато е Коледа, с цел да получава дарове. След като в нея се е влюбил член от Катарското кралско семейство – млад, ултра богат и добре изглеждащ мъж, за нея всеки ден е невероятен и цялостен с изненади, написа HotArena.

Още при започване на връзката им милиардерът е провъзгласил Валериева за своя кралица и не стопира да я обсипва с най-скъпите блага. Превърнал е в традиция големите букети с рози, които моделката получава всеки ден.

Жълти, червени, въобще – какъвто цвят ви хрумне. Поставя ги до леглото й, в самолета, в колата й и на всички места, където е допустимо.



Щедростта на катареца не се лимитира единствено до цветята. Той подарява допустимо най-хубавото на половинката си – неповторим часовник, най-хубавият мобилен телефон, най-шикозните обувки на високи токчета, коли, златни огърлици и така нататък





Че е сериозен в желанията си към Моника, потвърждава и фактът, че той постоянно идва в България поради нея, въпреки че тя съвсем не се задържа в страната ни, откогато са се залюбили.



Това, че брюнетката има до себе си заможен мъж, не я отхвърля от сполучливия бизнес с дистрибуцията на мигли. В рамките на България той докарва положителни облаги на Моника, само че тя има желание да усили разнообразието на асортимента и да включи цяла серия от гримове. Приятелят й пък ще удари едно рамо тя да доразвие и наложи марката си и в арабските страни. Тогава сигурно тя – в качеството си на бизнес дама, ще стане недосегаема измежду родната конкуренция.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР