За монархиите в Европа 2022 г. се оказа съдбовна. Тя

...
За монархиите в Европа 2022 г. се оказа съдбовна. Тя
Коментари Харесай

Нови проблеми в кралския двор на Норвегия

За монархиите в Европа 2022 година се оказа съдбовна. Тя беше белязана от гибелта на кралица Елизабет за Англия, от отнемането на купите на по-малкия наследник на кралицата в Дания, както и с годежа на принцеса Марта-Луизе за шаман в Норвегия.
 Кралица Соня, крал Харалд и конференцията във връзка отдръпването на принцеса Марта-Луизе от формалната й роля
Защо кралицата на Норвегия не харесва американците

Пресконференцията, която Соня и Харолд дадоха във връзка щерка си

В последната страна проблемите очевидно ще продължат до последните дни на декември. Преди ден крал Харалд беше признат по неотложност в болница. За 85-годишния монарх се грижат в болница Rikshospitalet в Осло, където са му назначени антибиотици, а положението му е устойчиво.

Повече детайлности за болестта му не се оповестяват, само че от Royal Central ни напомнят, че Харалд последно беше в болница с тресчица през август тази година, а през предходната напредването му беше затруднено поради интервенция на коляното.
 Снимка 600145

До края на декември кралят има редица задължения, измежду които са няколко срещи с кабинета, наличие на празничната литургия на Коледа, както и обичайното новогодишно послание към нацията.

За последното към този момент се търсят и " други разновидности ", както оповестява норвежкия кралски замък пред телевизия NRK. Това значи, че е допустимо обръщението да бъде направено не от крал Харалд, а от брачната половинка му кралица Соня или пък от престолонаследника принц Хаакон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР