За моментите, в които усещаме силен глад и търсим нещо

...
За моментите, в които усещаме силен глад и търсим нещо
Коментари Харесай

За гладните и обичащите всичко вкусно – новият съб Кюфтенца Маринара е тук

За моментите, в които усещаме мощен апетит и търсим нещо елементарно за ядене на крайник, Subway постоянно дават верните решения. Най-новото им оферти са Кюфтенца Маринара, които ще се трансфорат в обичаното ви ядене за по-хладните есенни месеци.

Ресторантите на Subway са известни със своите американски сандвичи, тортили и салати, които клиентите могат да основават по отношение на усета си. Същевременно, Subway показва някои от своите сезонни оферти от менюто си, сътворени от специалистите на марката и съобразени с вкусни тествани комбинации. За вечерите, в които желаете да се приберете, да си пуснете филм и да хапнете нещо вкусно, сгряващо и бързо. За гейминг маратоните, които изискват цялото ви внимание и централизация, и за които ви би трябвало постоянна поддръжка. Кюфтенца Маринара са съвършеният избор за всички нас – работещите, заетите, постоянно на вълната на екшъна.
Наскоро Subway показа Кюфтенца Маринара – сандвичът, който е подготвен да утоли и най-големия апетит!

Дълго – 30 см ароматно ядене, сервирано топло за студените дни, ще задоволи даже и най-свирепия вкус. Новият сандвич може елементарно да се схване като вечеря, със своите топли и студени съставки, в това число и със международно известните Кюфтенца Маринара, които са направени от обичайни кюфтенца, сервирани във версия за из път, с цел да можем да го хапваме даже, когато сме на път към някоя дестинация или в моментите, в които сме доста заети.

Голям плюс е, че не изисква никаква пластмаса за превозването си, както и никакви пластмасови принадлежности за хранене, което оказва помощ в грижата за нашата скъпа природа. Големият съб е дълъг 30 см, само че също така се предлага и в 15-сантиметрова версия за случаите, в които желаеме просто да се насладим на нещо вкусно.

Големият Кюфтенца Маринара съб e въодушевен от добре познатите свински кюфтенца, които се мариноват в продължение на два дни в обичаен италиански сос маринара. Този сос е прочут най-много с обстоятелството, че се подготвя с доста зрели домати, лук и билки, които способстват за интензивния му и неповторим мирис.

Кюфтенцата са покрити с моцарела и сирене чедър, които се разтапят, когато се затоплят, и си подхождат съвършено с самун и месо. Хлябът може да се избере според от самостоятелните желания на гостите, а вариантите включват бял, черен многозърнест и самун с пармезан и риган, всички от които са печени в заведения за хранене Subway. Финален щрих към ястието е разнообразието от пресни зеленчуци, определени съгласно персоналните желания на гостите, които са съвършеното допълнение към усета на кюфтенца с доматен сос.


Съставки и хранителна стойност на Кюфтенца Маринара

Голяма версия – 30 см – 8 кюфтенца от свинско месо, мариновани в продължение на два дни в италиански сос маринара, моцарела и сирене чедър, самун и свежи зеленчуци по желание.
908 калории

Малка версия – 15 см – 4 кюфтенца от свинско месо, мариновани в продължение на два дни в италиански сос маринара, моцарела и сирене чедър, самун и свежи зеленчуци по желание.
454 калории
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР