За момента УЕФА не прави нищо по казуса с евентуалното

...
За момента УЕФА не прави нищо по казуса с евентуалното
Коментари Харесай

Какво се случва с евентуалното изхвърляне на Барса от евротурнирите?

За момента УЕФА не прави нищо по проблема с възможното изваждане на Барселона от европейските клубни шампионати като наказване за хипотетичната корупционна процедура на клуба в испанския футбол, обвързван с заплащанията към някогашния съдийски началник Хосе Мария Енрикес Негреира. Това се разбра от думите на президента на “лос кулес ” Жоан Лапорта.

“Това, което знам, е, че в УЕФА чакат видят какво ще стане с процеса против нас в Испания. След това чак те ще се произнесат по тематиката. Убеден съм, че ще бъдем оневинени и ще продължим да играем в Европа ”, съобщи шефът на Барса.

Лапорта отново атакува президента на Испанската футболна лига Хавиер Тебас, за който се оказа, че персонално е сезирал европейската централа за обвиняванията против каталунците. Двамата шефове въобще не се схващат и непрекъснато се подлагат на критика посредством медиите.

“Тебас се държи несъответстващо, неговите изказвания са погрешни - съобщи Лапорта. - Той единствено цели да наруши репутацията ни, а не осъзнава, че съставлява Ла Лига като институация. В миг, в който продължаваме да настояваме за стартирането на Суперлигата, Ла Лига приканва УЕФА да ни накаже. Това не е инцидентно. ”
 Барселона остава в Суперлигата Барселона остава в Суперлигата
“Не знам какво се върти в главата на Александър Чеферин (президентът на УЕФА - б.р.), само че към този момент той най-малко не се връзва на думите Тебас и се държи отговорно. Засега най-малко УЕФА не се е присъединила в това обществено линчуване на клуба ни ”, сподели още шефът на Барса.
 Лапорта: Не ние, а Реал Мадрид е привилегирован от съдийските решения Лапорта: Не ние, а Реал Мадрид е привилегирован от съдийските решения
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР