За момента тя не обелва и дума по тематаИзглежда поговорката,

...
За момента тя не обелва и дума по тематаИзглежда поговорката,
Коментари Харесай

Излъга ли Десислава Радева всички?

За момента тя не обелва и дума по тематиката

Изглежда поговорката, че на лъжата краката са къси, застигна Десислава Радева и истината за скандалната й неистина лъсна.

Близо два месеца изминаха откогато Десислава Радева се прибра от ходенето си по религиозния път до Камино де Сантяго. Все още обаче прекосяването й до там остава цялостна тайнственост.

Тя самата не е обелила и дума за тази й разходка, а тематиката продължава да вълнува доста съществено огромна част от обществото.
От няколко дни във фейсбук групата „ Пътя Камино “ се водят горещи разногласия дали Десислава Радева въобще е била на поклонение в Испания.

Мариана Коцева твърди, че името на Радева не участва в нито един от регистрите на поклонниците, получили подпечатан документ в края на маршрута.
Това навежда на мисълта, че Десислава Радева въобще не е ходила до Камино, а по всяка възможност е била някъде другаде в чужбина и то по напълно друга причина.

Латинка Балкова от Тутракан обаче твърди, че е засякла Десислава Радева по маршрута. Според изказванията й президентшата носела тежка раница и вървяла първа от групичката. Дори за по-любопитните можела да даде фотография, само че съгласно нея не е редно.

В същото време не е изключено тя в действителност да е поела по пътя за душевно филтриране, поради обстоятелството, че в последните години Десислава Радева е в плен на депресивни мисли. След претърпяната от нея мозъчна интервенция през 2021 г, те станали още по-натрапчиви. Тогава лекарите колкото да съумяха да я спасят от аневризмите, застрашаващи живота й.
Източник: retro.bg
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР