За момента няма установена връзка за различните убийства, които се

...
За момента няма установена връзка за различните убийства, които се
Коментари Харесай

Николай Денков: Алексей Петров не се е чувствал заплашен, ходил е без охрана

За момента няма открита връзка за другите убийства, които се разясняват. Има прекалено много разнообразни линии във връзка с убийството на Алексей Петров. Самият той не се е чувствал застрашен, ходил е без защита. В момента се изследват разнообразни претекстове. Това съобщи министър председателят Николай Денков по време на брифинг в Министерски съвет.

Припомняме, че Алексей Петров беше погубен с пушка с оптика в София. Това се е случило в кв. " Драгалевци ". Покушението станало до момента в който Алексей Петров се разхождал по пътеката към станцията на лифта Бай Кръстьо.

По думите му ограниченията, които би трябвало да се вземат с цел да бъдат избегнати такива закононарушения, са координираност сред другите институции, опити за предварителна защита на такива закононарушения, като се наблюдава повече престъпния контингент, битка с корупцията и други

" Част от полемиката през днешния ден сподели, че има някои проблеми и вътре в структурата на Министерство на вътрешните работи. Един от тях е обвързван с основния секретар на Министерство на вътрешните работи ", добави Денков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР