За момента е ясно, че ФБР подготвя ареста на боса

...
За момента е ясно, че ФБР подготвя ареста на боса
Коментари Харесай

ФБР удря наш бос за убийството на Ружа Игнатова

За момента е ясно, че ФБР приготвя ареста на боса на база показанията на двама очевидци, дадени пред спецагентите в Швейцария. Свидетелите, чиито имена се пазят в загадка разкриват, че на 25.10.2017 година, Игнатова се качила на аероплан на „ Райън еър “ от летище София за гръцката столица. След тази дата криптоизмамницата публично се води безследно изчезнала.

 

Там съгласно показанията на очевидците тя била посрещната от хора на един от авторитетните българи в ъндърграунда, качена на яхта и откарана към островите на Сароническия залив. Игнатова била примамена на правилото „ Ние ще те пазим против по-голямо парче от баницата “.

Именно там във водите на залива, гавазите на биг боса простреляли основателката на „ OneCoin “, след което трупът й бил насечен на части и изхвърлен в Егейско море, с цел да заличат всички улики от зверството.

 

Гангстерите се надявали, че с кончината й ще бъдат заметени следите към 4-те милиарда $, откраднати с криптоизмамата. Близо 6 години по-късно ченгетата от трите организации работят по-усилено от всеки път. ФБР е доста покрай финала на сагата поради показанията на двамата очевидци. Очаква се напълно скоро американците да арестуват хората, спрягани като екзекутори на Ружа Игнатова за да обсебят парите, прибрани от наивни инвеститори от целия свят, вложили във виртуалната валута OneCoin.

 

Официалните данни сочат, че българката е съумяла да прибере 4 милиарда $ посредством комплицирана машинация с подправена криптовалута. Неофициално обаче мълвата носи, че парите са най-малко двойно повече.

 

Британският публицист Джейми Бартлет обаче твърди, че Ружа Игнатова е жива, а убийството й е единствено инсценировка. Близките й също настояват, че не знаят къде е. Припомняме, че след изгубването на Ружа от престъпната сцена, мястото й бе заето от нейния брат.

 

През юли 2022 година американските управляващи обявиха, че Ружа Игнатова е идеологът на OneCoin, избрана като една от най-големите пирамиди в историята. Съединени американски щати предявиха обвинявания против Ружа Игнатова през 2019 година за машинация, скрит план за пране на пари и машинация с скъпи бумаги. ФБР предлага премия от 100 000 $ за информация, която да докара до нейното арестуване.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР