За момента е изключена версията за терористичен атентат срещу украинския

...
За момента е изключена версията за терористичен атентат срещу украинския
Коментари Харесай

Засега изключват терористичен атентат срещу разбилия се украински самолет

За момента е изключена версията за терористичен атентат против украинския аероплан, разрушил се в Техеран, заяви посолството на Украйна в иранската столица, съобщи ТАСС.

" Причината за злополуката е техническа, друга причина няма ", съобщи за РИА Новости шефът на иранското ръководство по изключителните обстановки.
Няма оживели при злополуката с украински аероплан в Иран На борда на пътническия "Боинг " е имало 167 пасажери
Той добави, че спасителите са събрали телата на починалите и са ги изпратили за съдебно-медицинска експертиза.
Снимка: EPA Снимка: EPA Снимка: EPA Снимка: Reuters Снимка: EPA Снимка: EPA Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters
Повечето пасажери са ирански и канадски жители. Украинският Съвет за национална сигурност заяви, че 11 украинци са починали в самолетната злополука, в това число 9-членният екипаж.

Украинските авиолинии оповестиха, че всички полети за Техеран са анулирани. Големи международни самолетни компании започнаха да трансформират маршрутите на полетите на своите самолети, с цел да не пресичат въздушното пространство на Ирак и Иран.

Иранските избавителни служби откриха " черната кутия " на самолета. Устройството е открито в покрайнините на Техеран и предадено на правоохранителните органи.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски сервира във „ Facebook “ съболезнования на роднините и околните на всички пасажери и членове на екипажа на украинския аероплан. Заради злополуката той прекъсна визитата си в Оман и незабавно се връща в Киев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР