За модните тенденции при жените чухме и прочетохме много. Но

...
За модните тенденции при жените чухме и прочетохме много. Но
Коментари Харесай

Моден гайд за стилния мъж

За стилните трендове при дамите чухме и прочетохме доста. Но мъжката мода някак все минава на назад във времето за сметка на фееричните рокли , с които манекенките се разхождат по подиума.

Не може да се отхвърли обаче, че мъжката мода е не по-малко забележителна и заслужаваща вниманието ни. На провелата се този месец Седмица на модата в Милано бяха показани десетки елегантни, цветни и екстравагантни тоалети .

 Снимка 337446

Те не са по всеки усет и джоб. Но всеки уважаващ себе си и визията си мъж би трябвало да е наясно на кои облекла да заложи в ежедневния си дрешник . Ей по този начин, за самочувствие, в случай че не поради дамите.

Втора кожа

Телесните тонов е са доста настоящи при мъжките дрехи. Независимо дали приказваме за блузи, сака или панталони, още веднъж има огромна опция за избор на нюанси, както и за съчетаване с други цветове.

 Снимка 337439

За цвят

На фона на бежовите и кафяви облекла е добре да има контрастност . Той най-лесно сe реализира с ярка връхна дреха . Червено, оранжево, мрачно зелено или синьо. Зависи най-много от желанията и от това какво ни подхожда.

Каре и мода

Карираните връхни облекла или шалове са доста подобаващи за последните зимни седмици. Палто на квадратчета придава по-изтънчена и аристократична визия, само че може да се съчетае и с черен панталон и бяла тениска за спортно-елегантен аутфит.

 Снимка 337441

Като на война

Милитъри стилът като че ли постоянно ще е на мода. И постоянно ще има почитатели. Палта с нашивки, подплънки и двуредово закопчаване са също толкоз настоящи, колкото и по-спортните якета с камуфлажна шарка.

 Снимка 337440

Вечна класика

Суитчърите за някои може да се асоциират единствено със спортни действия. Но не постоянно е по този начин. Памучното горнище с качулка и постоянно с огромна щампа все по-често се комбинира със спортно-елегантен панталон или стилно сако, написа Fashion Beans.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР