За мнозина да бъдат част от най-богатите хората в света,

...
За мнозина да бъдат част от най-богатите хората в света,
Коментари Харесай

Как богатите стават още по-богати?

За мнозина да бъдат част от най-богатите хората в света, наподобява като опция да имат всичко, което изискат: супер коли, първокласни жилища, яхти, частни самолети. Но макар че супер богатите могат да си разрешат най-скъпите и първокласни неща, най-успешните хора знаят, че " да се простираш съгласно чергата си " е пътят към стабилно благосъстояние.
" Основното, което би трябвало да се запитате е: Кога си купувате това, което можете да си позволите, по отношение на това от което се нуждаете, когато това, от което се нуждаете, е по-малко от това, което може да си позволите? ", поучава специалистът по персонални финанси Съз Орман.
Иначе казано – по-скъпият вид не постоянно е най-хубавият избор, единствено тъй като можете да си го позволите. Или както гласи остарялата максима: " Спестената стотинка е извоювана стотинка ", написа CNBC.
Орман дава за образец 1998 година, когато схваща, че ще прекарва забележителна част от времето си в Ню Йорк и се замисля дали да си купи жилище там. " Можех да си разреша мезонет за 1 млн. $, само че не ми трябваше, тъй че си купих апартамент за 240 000 $, тъй като имаше всичко належащо ", спомня си тя.
Ако харчите просто, тъй като можете, в един миг може да се окажете с празни джобове. " Купувайте (само) това, от което се нуждаете, без значение какъв брой сте богат. Идва миг, в който имате доста пари и внезапно сте си купили аероплан, яхта, 5 жилища... внезапно се оглеждате и си казвате " О, Боже, към този момент нямам пари ", поучава Орман.
Кои богаташи живеят непретенциозно и какъв е главният метод, по който натрупват положение, вижте в Expert.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР