3 големи ползи за частни студентски заеми, които кредитополучателите трябва да знаят

...
За много студенти новата учебна година е само след седмици,
Коментари Харесай

За много студенти новата учебна година е само след седмици, ако не и дни. С толкова много за подготовка и много за очакване е разбираемо, ако мнозина са пренебрегнали един ключов елемент: тяхното финансиране за предстоящия семестър. Милиони студенти няма да могат да си позволят образованието си в колеж без подкрепата на федерални и частни студентски заеми. Поради това студентите трябва да проучат всички свои възможности, за да си помогнат да свържат двата края. Това може да включва стипендии, субсидии, федерални заеми и частни заеми.

Частните студентски заеми, по-специално, идват с уникални предимства, които повечето други възможности за финансиране нямат. За да се възползват обаче, кредитополучателите трябва да се запознаят с тези видове заеми и да разберат кога може да са подходящи за тяхната ситуация.

Започнете, като проучите лихвите и условията за частни студентски заеми тук сега, за да научите повече.

3 големи ползи от частни студентски заеми, които кредитополучателите трябва да знаят

Частните студентски заеми работят по различен начин от федералните заеми —  но това не означава, че все още не могат да бъдат полезни. Всъщност има някои основни предимства от използването на този вид финансиране. Ето три предимства, които кредитополучателите трябва да знаят:

По-високи лимити за заеми

Цената на висшето образование е висока и няма никакви признаци, че ще бъде по-евтино в бъдеще. В тази среда федералните студентски заеми може да не са достатъчни, за да финансирате напълно вашето образование. Но частните студентски заеми имат по-високи лимити за заемане, което позволява на студентите да покрият разликата между това, което предоставя федералният заем, и това, което е необходимо, за да платите напълно вашето образование.

Чрез използване на частен студентски заем кредитополучателите могат да кандидатстват за — и да получат — сума, която напълно ще покрие разходите за посещаване на училище (без да се отчита федерална финансова помощ). И това ще се предоставя за всяка учебна година до завършването. Въпреки че кредитополучателите винаги трябва да бъдат умни и разумни относно сумата, която всъщност заемат, частните студентски заеми са чудесен начин да покриете напълно разходите си за обучение в колеж.

Разгледайте опциите си за частни студентски заеми тук сега, за да научите повече.< /p>

По-бърз процес на одобрение

Ако все още не сте осигурили цялото — или никакво — финансиране за учебната 2023-2024 г., не се безпокойте (все още). Много частни кредитори за студентски заеми ще одобрят вашата кандидатура в рамките на 48 до 72 часа. Ако подадете цялата необходима документация и отговорите на всички подходящи въпроси чрез онлайн частно заявление за студентски заем, може дори да бъдете одобрени за по-малко време.

Въпреки че тези, които кандидатстват за федерална помощ, няма да трябва да чакат седмици, те обикновено ще бъдат обект на по-дълго време на чакане от тези, които са избрали частния студентски заем. За студенти, които са чакали до последната минута, за да организират финансирането си, няколко дни може да са голяма разлика.

По-добри условия за тези с добър кредит

Федералните студентски заеми се предлагат за студенти с добри, лоши и несъществуващи кредитни резултати. Независимо от вашата кредитна история, повечето кандидати ще могат да осигурят федерално финансиране на студентски заем без много проблеми. Поради това тези с чиста кредитна история и висок кредитен рейтинг няма да видят голяма разлика в лихвения процент, който в крайна сметка плащат.

Но това не е случаят с частните студентски заеми. Точно както при другите частни заеми, най-добрите лихвени проценти и условия ще бъдат запазени за тези кандидати с най-добър кредитен опит. Така че, ако имате висок резултат (или вашият съподписвач има), обикновено ще бъдете възнаградени с по-ниски ставки, отколкото може да сте получили с общ федерален студентски заем.

Проверете лихвите по частни студентски заеми тук сега, за да видите за какво отговаряте!

Долната линия

Студентите, които се нуждаят от финансова помощ за образованието си в колежа, обикновено трябва първо изчерпват всички свои федерални възможности. Но това не означава, че те не трябва да изследват и алтернативите си за частни студентски заеми. Частните студентски заеми имат някои големи предимства, които биха могли да помогнат на студентите тази година, включително по-високи лимити за заеми и като цяло по-бърз процес на одобрение. А тези с добър кредит често ще могат да си осигурят по-ниски лихви, отколкото биха могли да получат с лихвения процент „един размер за всички“, предоставен от федералните заеми.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР