За много плеймейтки и моделки се говори, че са компаньонки,

...
За много плеймейтки и моделки се говори, че са компаньонки,
Коментари Харесай

Марешка няма против платената любов, но при едно условие...

За доста плеймейтки и моделки се приказва, че са компаньонки, само че те изрично отхвърлят това и се сърдят, когато ги нарекат по този начин. Марешка от " Игри на волята " обаче е от девойките, които не се тормозят да приказват намерено.

В Instagram риалити звездата отговори на някои въпроси, само че един несъмнено се открои. " Секс против възнаграждение? ", пита почитател, а Марешка дава отговор самоуверено: " Да, в случай че може с честност ". 

Виж още: Като султанска наследница: Анси от " Един за различен " се преобрази и избяга от студа с Марти

Е, платена обич и честност не вървят ръка за ръка, само че палавата инфлуенсърка очевидно има поради и нещо друго. Добрата вест обаче е, че Марешка няма гадже. Сама се бори със суровия живот в България и няма мъжки тил.

Признава, че няма избран типаж, не се интересува от години, външен тип и специалност. За Марешка е значимо уважението и тръпката. " Душата е доста по-висша от всичко останало ", размишлява още тя в Instagram. 

Ние не се тормозим доста за Марешка, тъй като сме сигурни, че има много навити да я повозят в панамерата си. Е, вие да не си я представяте в Hyundai i30 от 2013 година? Марешка твърди, че сама си избира мъжете, а не противоположното. Правила е много избори до този миг, а те все неверни. Така де, това сама си го споделя!

Виж още: Те са обвързани, само че крият мъжете си! Известните българки, които не демонстрират сътрудниците си

" Изборът ми е все неверен. Затова ще натрупвам опит и познания, до момента в който просто не му пристигна времето ", споделя още Марешка. Права е дамата, знае си цената, както се пее в една ста-а-ра ария на Преслава.

Нека натрупа още опит, с цел да стане професионалистка в любовните отношение и току-виж намерила огромната обич. " Приказката за " Спящата хубавица " от дребни ни учи, че може да минат 100 години, до момента в който срещнеш същинската обич и сродна душа ", добавя още Марешка. Е, нека не ѝ се постанова да чака толкоз дълго, че няма да има еластичен хирург, който да ѝ помогне.

Изображение: https://www.instagram.com/mareshka.quinn/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР