За много известни лидери и диктатори се е знаело, че

...
За много известни лидери и диктатори се е знаело, че
Коментари Харесай

Кой е истинският Путин? Два типа двойници го заместват по важни събития

За доста известни водачи и диктатори се е знаело, че имат двойници. Отдавна се приказва и че търсеният от Трибунала в Хага съветски президент Владимир Путин употребява двойници, които изпраща на разнообразни събития и при персонални срещи с не толкоз значими политически и публични фигури.
Руският президент има минимум два вида двойници: на единия е разрешено да приказва, до момента в който другият е задължен да мълчи. Освен това двойниците се разграничават от оригинала по формата на ушите, носа и други особености, които мъчно могат да бъдат фалшифицирани. Това написа немското издание Bild в опит да заключи в какви случаи съветският президент употребява своите копия и за какво.
Отличителни черти на двойниците на Путин: брадичка (изпъкнала или скосена); устни (различават се по пълнотата); нос (изпъкнал или леко чип); клепачи (надвиснали или не); уши (с друг лоб, съществуване или липса на гънки в основата, друго разстояние сред очите и ушите); растеж (истинският Путин носи ръчно направени обувки със особено повдигната пета).
Истинският Владимир Путин се среща с съветски министри в Кремъл и също по този начин приема значими посетители като китайския водач Си Дзинпин. За по-малко авторитетните политици той употребява двойниците си.
Според изданието точно двойник на Путин посети университета " Ломоносов " в Москва, където беседва със студенти, макар риска от ликвидиране с контактна отрова.
Двойникът се издаде по увисналата горна джука и елементарни обувки без повдигната пета. Пак той участва и на погребението на някогашния президент на Република Башкортостан в Уфа на 13 януари и даже даде малко изявление за локалната телевизия на летището.
Не този, а друг двойник на Путин обаче бе употребен при " визитата " на съветския президент в окупирания от Русия Мариупол на 19 март.
Анализаторите незабавно означиха скосената му брадичка, която мощно се отличава от оригинала, и старомодната прическа с кичури коса на тила. Мястото беше прекомерно рисково за същинския президент на Руската федерация, с цел да отиде той персонално в заличавания от съветските сили град.
Същият двойник явно е посетил и окупираните елементи на Херсонска и Луганска област.
За същото загатна и ръководителят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов като напомни общоизвестния факт, че с цел да се срещнат с същинския Путин, на неговите посетители в Кремъл се постанова да стоят под карантина две седмици авансово и да съблюдават отдалеченост от най-малко 18 метра по време на диалога си с него, до момента в който двойникът в окупираните региони на Украйна на публикуваното видео разговаряше с хората на напълно близко разстояние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР