За много британки и не само британки Кейт Мидълтън е

...
За много британки и не само британки Кейт Мидълтън е
Коментари Харесай

Изненадваща промяна за Кейт Мидълтън

За доста британки и освен британки Кейт Мидълтън е образец за подражателство. Тя освен е женена за принц, има ужасно семейство и един ще бъде кралица, само че и наподобява отлично. И няма по какъв начин всяка облекла, всеки аксесоар и всеки жест на принцесата на Уелс да не бъдат копирани от милиони дами.
 Кейт Мидълтън и Йун Сок Йол - детайлности за визитата на президента на република Корея във Англия
Задава се доста специфичен миг за Кейт

Задава се претрупан сезон

Затова и най-малката смяна в облика на 41-годишната Кейт няма по какъв начин да остане незабелязана. Като да вземем за пример новия бретон, с който тя се снабди при започване на есента. Напоследък тя носеше косата си пусната, само че на скорошно събитие беше прибрана на кок и по този начин всички видяха смяната.

Мидълтън беше на посещаване в Кент в център за деца със специфични просветителни потребности, част от самодейността й Shaping Us. Там тя не се тормози да седне на земята, с цел да поиграе с част от децата и да беседва с фасилитаторите им.
 Снимка 635708

За задачата беше с равни обувки, комфортен панталон в черно и алено сако Zara. Прибраната й коса пък разреши на всички да виждат новия бретон - едно отлично " допълнение " към прическата й за есенно-зимния интервал.

Откакто е в ролята на принцеса на Уелс, Кейт Мидълтън си разрешава по-малко волности с външния си тип и съблюдава непоколебим дрескод. Преди това обаче тя е опитала с косата си, като даже си е разрешавала изрусени кичури, напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР