За много бизнес лидери мащабирането идва с допълнителни пречки и

...
За много бизнес лидери мащабирането идва с допълнителни пречки и
Коментари Харесай

Какво знаят стартъпите за PR-а, което големите компании забравят?

За доста бизнес водачи мащабирането идва с спомагателни спънки и нови клопки, в които могат да попаднат. На първо място измежду тях е управлението на външни връзки. Изграждането на престиж и генерирането на доверие със остарели и нови целеви аудитории е безусловно сериозно за огромните организации. По подигравка на ориста фирмите постоянно се утежняват на този стадий, до момента в който порастват - както незабавно станалата именита PR неточност на Silicon Valley Bank оказва помощ да се илюстрира.

Вътрешни силози, комплицирани процеси на утвърждение и избледняваща креативност и проактивност към евентуални благоприятни условия карат PR напъните на новопорасналите компании да станат остарели и прекомерно обикновени. Накратко, те стартират да губят от капацитета на PR-а като същински инструмент за развиване на бизнеса.

Лидерите би трябвало да търсят ентусиазъм от започващите компании. Ограничените запаси на започващите компании в композиция с техния апетит за отразяване безусловно подхранват изобретателните подходи за капитализиране на опциите за PR.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР