За много български красавици се е писало многократно в медиите,

...
За много български красавици се е писало многократно в медиите,
Коментари Харесай

Секси сутрешна рутина: Николета Лозанова лъсна чисто гола от банята

За доста български хубавици се е писало неведнъж в медиите, само че родната плеймейтка Николета Лозанова сигурно е най-обсъжданата жена. Доста постоянно корекциите на екзотичната хубавицата се трансформират в тематика № 1 във всички обществени мрежи. И с цел да бъде всичко още по-ясно за почитателите, НиЛо споделя много провокативни фотоси, с които не прикрива безусловно нищо.

Виж още: Даянка от " Един за различен " ли е това? Мацката сподели убийствено секси визия

През последните месеци тя и половинката ѝ Ники Михайлов много постоянно пътуват по разнообразни екзотични места, а фотосите, които споделя с милионите почитатели, са в действителност убийствено секси. Няма да си кривим душата - хубостта на родната плеймейтка е общоизвестна из целия свят. Футболният играч очевидно няма нищо срещу тези фрагменти - несъмнено даже е горделив с това. 

Виж още: Когато парите са всичко! Тези известни българи не стопират да демонстрират какъв брой имат

Николета Лозанова нееднократно е споделяла, че мечтае за дете и от Ники Михайлов, защото досега тя има единствено една щерка от Валери Божинов - Никол. Преди броени дни тя разгласява кадър на бременна международна моделка, с който накара всички да се зачудят  дали не се задава ново звездно бебе на хоризонта. Със сигурност с тази вест ще зарадва доста всички, само че все още към момента нищо не е доказано.

Виж още: Палавата украинка от София с триумфално завръщане, предизвика греховни мисли със фотография

И до момента в който клюките по неин адрес валят, сексапилната брюнетка пуска секси голи фрагменти от банята, които за жал на множеството мъже са загадъчни и единствено предизвикат разнообразни страсти и усеща. Самата тя доста добре знае по какъв начин работят тези изявления в обществените мрежи, само че на нея въобще не ѝ пука.

 Instagram

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР