За младите мъже ли се прави на това, което не

...
За младите мъже ли се прави на това, което не
Коментари Харесай

Венета Райкова с манията на Андреа: Виж на какво заприлича!

За младите мъже ли се прави на това, което не е Венета Райкова?!
На 47 години Венета Райкова лудна по „разкрасяването“ наужким. Екс водещата и сегашен създател на бестселъри стартира да добива манията на чалгаджийката Андреа, която е една в мрежите и радикално друга в действителността.
 Венета Райкова
Това е действителната Венета Райкова

Венета очевидно е разкрила плюсовете на стратегиите в смарт телефона си, които са в положение да те „подобрят“ по този начин, че и майка ти да не те познае. И е почнала да ги употребява с цялостна мощ. Сами виждате разликата в естествената й визия и тази на обработените снимки, даже усмивката й не е нейната.

Потребители се чудят на акъла й и се питат какво я е докарало до такава степен. „Тя си е ок за годините, слаба е, симпатична, твърди, че е сполучлива, щастлива и пет пари не дава за непознатото мнение. Очевидно обаче то освен я вълнува, само че и драпа за внимание, другояче нямаше да прави това“, разясняват в нета.

А това… не знаем коя е!

Откакто се разведе с Тишо, Венета стартира да си пада по секс за вечер и то с млади мъже (поне по този начин разказваше самата тя преди време). Явно това е и повода да се демонстрира с порцеланово лице и безусловно разтечени лоени джуки в мрежите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР