За милиони потребители на Android по света новата година означава

...
За милиони потребители на Android по света новата година означава
Коментари Харесай

Samsung извади от кутията Galaxy S23

За милиони консуматори на Android по света новата година значи нов телефон Samsung. Телефоните Galaxy на компанията са освен едни от най-популярните на пазара, само че появяването им при започване на годината дефинира стандарта, с който всеки ще желае да се мери за месеци напред.

Нека бъдем почтени: тази година Samsung би трябвало да се постарае много, с цел да ви убеди за какво би трябвало да преминете към телефоните S23. До известна степен това е разследване, което последва триумфа на компанията с линията Galaxy S, която не просто съумя да " погълне " главно серията Note през последните години, само че в действителност съумя да се откри на върха на смарт телефон пазара. В резултат на това това, което в действителност е „ ново “ през 2023 година, се усеща малко по-абстрактно, в сравнение с в минали години – и нищо от това не улеснява продажбата на телефони на хора, които към този момент имат подобен.

Годишното събитие Unpacked на Samsung към този момент завърши – и както се очакваше, бяхме очевидци на стартирането на пазара на новата серия Samsung Galaxy S23. Но до момента в който тези три телефона, които включват изключително внушителния S23 Ultra, бяха основните настоящи лица, имаше и доста забавни поддръжащи артисти в спектакъла на южнокорейския колос.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР