За месец март 2018 г. 1 застрахователно дружество от държава-членка

...
За месец март 2018 г. 1 застрахователно дружество от държава-членка
Коментари Харесай

602 застрахователя и 2346 брокера от ЕС са декларирали желание да работят у нас

За месец март 2018 година 1 застрахователно сдружение от държава-членка на Европейски Съюз е нотифицирало Комисията за финансов контрол (КФН) за желанието си да прави застрахователна активност на територията на България, а 3 са прекратили активността си. Към 31 март 2018 година застрахователите от държави-членки, нотифицирали регулатора, че желаят да правят застрахователна активност на територията на България, са 602.

През месец март 6 нови застрахователни медиатори от държави-членки са уведомили Надзора, че стъпват у нас, а 1 е прекратил осъществяването на активност. Към 31 март 2018 година застрахователните медиатори от държави-членки, нотифицирали Комисията за финансов контрол, че желаят да правят активност по застрахователно ходатайство в България, са 2346.

През март няма български застрахователни сдружения, декларирали желание да правят застрахователна активност на територията на други страни членки на Европейски Съюз. Към 31 март 2018 година общият брой на застрахователните сдружения със седалище на територията на Република България, нотифицирали Комисията за финансов контрол, че желаят да правят застрахователна активност на територията на други страни членки на Европейски Съюз, е 15.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР