За месец - два трябва да се върви към избори

...
За месец - два трябва да се върви към избори
Коментари Харесай

Цветанов затяга редиците на ГЕРБ в Добрич

За месец - два би трябвало да се върви към избори на непрекъснато регионално и общинско управления в Добрич, за да може да се очертае същинският попътен вятър , който би трябвало да ни докара до положителни резултати през 2019 година.
Това съобщи в Добрич ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, оповестиха от политическата групировка.

Припомняме, откакто се разгоря абсурда Суджукгейт, бе заменено цялото управление на ГЕРБ в Добрич .

 Борисов подменя управлението на ГЕРБ-Добрич
Борисов подменя управлението на ГЕРБ-Добрич

Заради 4-те тона суджук

В срещата на общинските структури на ГЕРБ от региона с Цветанов участваха народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев, който е и краткотраен регионален координатор на ГЕРБ-Добрич.

Цветанов регистрира, че Добрич е единствената област, където ГЕРБ регистрира занижаване на резултатите от предходни парламентарни избори и тази наклонност би трябвало да се обърне.

" Трябва да градим основа, която да ни даде опция общинските съветници , които ще бъдат от Община Добрич да бъдат екипа, който да работи дружно с кмета, който ние ще предложим, и който ще бъде част от това, което ще вършим като политика ", сподели още Цветан Цветанов. Той акцентира, че за ГЕРБ значимо е освен да реализира победа, а целият екип да работи като един пестник . На локално и регионално равнище би трябвало да създадем нужното, с цел да притеглим знаещите и можещите хора от всички сфери от цялата област, сподели още Цветан Цветанов.

 Депутатът Мартинов желал 4 т суджук за премиера Борисов Обновена
Депутатът Мартинов желал 4 т суджук за премиера Борисов

Нито един суджук не е достигнал до министър-председателя, демонстрира инспекция

Според него, 510 милиона лв. повече ще отделя страната всяка година за нарастването на заплатите в образованието и за растежа на пенсиите, само че без да усилва недостига. " В момента имаме остатък , който ще отиде за съфинансиране на европейските планове. Това, което се стараем да вършим ще бъде допустимо, с помощта на постигнатия стопански напредък от 3,6%, а към края на годината се чака да стане 3,9-4% ", съобщи вторият в ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР