За мениджъра на Челси Франк Лампард днешният ден се превърна

...
За мениджъра на Челси Франк Лампард днешният ден се превърна
Коментари Харесай

Проблеми за Лампард в добавка към загубата

За мениджъра на Челси Франк Лампард днешният ден се трансформира в доста противен по няколко аргументи. Неговият отбор отстъпи с 1:2 на Арсенал във финала за Купата на Англия. Като добавка той загуби трима съществени играчи, на които най-вероятно няма да може да разчита против Байерн след седмица.

Лампард разяснява, че играчите могат да упрекват единствено себе си за обрата, който позволиха против Арсенал. " Започнахме добре първите 10-15 минути. От там нататък можем да упрекваме единствено себе си. Отпуснахме се, играехме като на разходка и им позволихме да се върнат в мача. След това за нас стана мъчно. За доста от случилото се сме отговорни ние ", съобщи мениджърът.

" Всичко, което мога да върша от тъчлинията, е да крещя. Има детайли от играта ни, върху които работихме цяла година. Днес бяхме мудни, подканяме натиска на противника. Не играхме задоволително добре, с цел да спечелим финала ", добави той.

Проблемите на Лампард се усилиха с травмите по време на срещата. След половин час игра терена трябваше да напусне капитанът Сесар Аспиликуета, който малко по-рано направи дузпа след нарушаване против Обамеянг. Испанецът, както и Кристиан Пулишич, наподобява получиха разтежения.

Американецът бе най-хубавият за своя тим и означи първия гол в мача. Той бе заменен при започване на втората част. В самия завършек на дуела контузия получи и Педро, който извади рамото си и бе изнесен на носилка. Испанецът евентуално изигра последния си мач за отбора. Крилото ще премине в Рома като свободен сътрудник.  Арсенал - Челси 2:1, край за Купата на Англия @@@
Тримата по всяка възможност няма да са разполагаем на Лампард за дуела против Байерн (Мюнхен) на 8 август. Тогава Челси излиза в мач-реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Това надали ще промени доста възможностите на лондончани, които изгубиха с 0:3 първата среща в Лондон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР