За мен трябва да бъдат изяснени всички детайли, преди да

...
За мен трябва да бъдат изяснени всички детайли, преди да
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСлС: Не ме изненада искането за предсрочно освобождаване на Гешев

" За мен би трябвало да бъдат изяснени всички елементи, преди да се насочат обвинявания “, съобщи някогашният шеф на Националната следствена работа Бойко Найденов пред NOVA NEWS във връзка гърмежа до автомобила на основния прокурор. Той е на мнение, че би трябвало да бъде назначена инспекция от Инспектората на Висш съдебен съвет.

Найденов е на мнение, че би трябвало да се направи детайлна инспекция във връзка с първичните следствени дейности след гърмежа до автомобила на основния прокурор. Бившият шеф на Национална следствена служба уточни, че не може да произнася изводи по това кой е направил някакво дисциплинарно нарушаване и дали е осъществено въобще такова.

" Не ме изненада настояването за предварително преустановяване на пълномощията на основния прокурор, само че методът, по който беше направено, ненапълно ме озадачи, защото в последна сметка това, което се твърди като нарушаване, не знам по какъв начин е било открито “, споделя той.

" Доколкото политическите партии, които излъчват представители във Висш съдебен съвет, насочат своите послания към обществото точно посредством тези хора. Едва ли тези хора са преоценили държанието на основния прокурор в този миг, защото те имаха задоволително учредения да се заемат и да мисля по този проблем към този момент 2-3 години “, добави Найденов.

" Можем да разсъждаваме върху това кой какво споделя, само че това предстои на инспекция. Ние сега вършим едни догатки кой споделя истината. Затова, точно, Инспекторатът на Висш съдебен съвет трябваше да организира една инспекция преди този момент, някаква комисия да се излъчи, която действително да откри какво се е случило. И едвам по-късно да се подхващат едни или други дисциплинарни ограничения “, безапелационен е Найденов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР