За мен това е сериозен подарък от президента Макрон, той

...
За мен това е сериозен подарък от президента Макрон, той
Коментари Харесай

Президентът Радев даде подробности за утрешния си полет с френския изтребител "Рафал"

За мен това е сериозен подарък от президента Макрон, той ми го предложи, а на такова предложение няма по какъв начин да се откаже. Така президентът Румен Радев разяснява пред български публицисти утрешния си полет с френския изтребител " Рафал ", съобщи " Канал 3.

На въпрос с кого ще бъде в пилотската кабина, Радев отвърна: " Те са две кабини - приказваме за двуместен образователен аероплан, местата са две - един зад различен, ръководството е безусловно взаимозаменяемо, както и оборудването ".

Президентът описа и за срещите си с представители на огромни корпорации.

" Добрите вести са тези, че имах срещи с водачите на огромни корпорации, на значими компании, половината от тях към този момент са на български терен ", показа Радев. " Добрите вести са, че те се изрекоха ласкаво за опциите, които предлага България. Ще дам образец с " Кока Кола ": стартира с упоритостта за 50 индивида, а в този момент имат 700 индивида у нас. "

Той изрази оптимизъм за опциите за двустранното съдействие с Франция. " Франция участва непроменяемо като наш сътрудник за модернизации, подготвен и за трансфер на технологии.

За е значимо да покажем, че Бъгария е благонадежден сътрудник, че бизнесът в България има благоприятни условия за развиване. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР