„За мен това е чудовищно престъпление на хора спрямо хора.

...
„За мен това е чудовищно престъпление на хора спрямо хора.
Коментари Харесай

Ще има ли наказани за бруталната агресия над възрастни хора в Пловдив?

„ За мен това е чудовищно закононарушение на хора по отношение на хора. Винаги съм казвал, че никой няма никакво право да се отнася към който и да е било по сходен метод. Неуважителен и нечовечен. Ще продължим да работим, до момента в който установим всички отговорни детегледачки. Очакваме протокола от инспекцията на общественото министерство. Категоричен съм, че болногледачките ще бъдат уволнени. Ще съкратя отпуска на шефката на дома и ще се срещна персонално с нея. Последиците могат да бъдат единствено едни – тези, които са отговорни ще бъдат освободени от работа. Ще бъдат взети доста съществени мерки”.

Това уточни зам.-кметът по обществени действия в Община Пловдив Анести Тимчев, разяснявайки бруталната експанзия над възрастни хора в дома в Пловдив.

Фрапиращи жестокости търпят възрастни хора в обществен дом в Пловдив

„ Докато не започнахме да разясняваме случая, в общината не бяха постъпвали никакви сигнали. Ще създадем организация за събиране на членовете на фамилиите на хората в дома. Искам да ги попитам дали имат някакви забележки и наблюдения”, добави Тимчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР