За мен това беше дълъг процес, стъпка по стъпка. Много

...
За мен това беше дълъг процес, стъпка по стъпка. Много
Коментари Харесай

Фабио Якобсен спечели втория етап от Обиколката на Франция

" За мен това беше дълъг развой, малко по малко. Много хора ми помогнаха по пътя - това е, с цел да им се отплатя, с цел да видят, че не е било за нищо. Щастлив съм, че към момента ми харесва да карам, да се състезавам и за благополучие мога да печеля. Беше необикновен ден ", сподели нидерландецът след триумфа.

Трасето мина през огромния мост, който свързва два от островите на Дания.
 Изненадващ победител в самостоятелното тичане по часовник на старта на “Тур дьо Франс ” Изненадващ победител в самостоятелното тичане по часовник на старта на “Тур дьо Франс ”
Белгиецът Вут ван Аерт от " Йъмбо-Висма " приключи втори със същото време, само че облече жълтата фланелка на водач в класирането след стадия, занимателен от насрещния вятър на протока " Грейт Белт ". Датчанинът Мадс Педерсен е трети с времето на спечелилия.

Белгиецът Вут ван Аерт води в " Тур дьо Франс " с една секунда пред Ив Лампарт (Белгия), а защитаващият купата си и повторен първенец Тадей Погачар (Словения) е трети на осем секунди. Белгиецът е един от най-известните състезатели в Тура след първото си присъединяване през 2019-а, само че облича жълтата фланелка за първи път в кариерата си.
 Започва Започва "Тур дьо Франс ", Погачар любимец за трета купа
Третият стадий на следващия ден е 182 км от Вейле до Сондерборг.

Колоездачната обиколка на Франция ще приключи на 24 юли в Париж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР