За мен тези протести казват едно - независимо какъв цвят

...
За мен тези протести казват едно - независимо какъв цвят
Коментари Харесай

Милица Гладнишка констатира: Политик е равно на далавера у нас

" За мен тези митинги споделят едно - без значение какъв цвят политик си, ти би трябвало да работиш качествено . Иначе нямаш място в Народното събрание и на тази позиция . Това би трябвало да е изводът от митинга. "

Това разяснява актрисата и певица Милица Гладнишка пред БНР. Тя се включи в писмото на над 1000 интелектуалци, с което се желае оставката на държавното управление.
 Вече 1000 са интелектуалците, искащи оставката на Борисов
Вече 1000 са интелектуалците, искащи оставката на Борисов

Те показват своята поддръжка към митингите в страната

" Подписах се, тъй като от доста време виждам един фасон на държание и ръководство на нашите политици, генерално един модел на ръководство, в който думата политик значи спекулация . Всичко ти е по-евтино, правиш покупко-продажби с европейски пари. И най-много това, което ме нервира и разочарова, е неграмотността в изрече на политиците и неразбирането на сферата, която ръководят . Това са министри, които даже не познават личния си език, камо ли да знаят непознати езици . Купуват се дипломи и цялата тази неистина ужасно доста ме изнервя ", акцентира тя.

По думите на Гладнишка сега стартираме от нулата, защото страната е потънала в корупция и свои хора.

" Едно отвращение за качествено извършване на работата, един блян за полагане на по-малко старания, в сравнение с е нужно да се свари едно яйце даже. Чака ни дълъг път. Който и да пристигна на власт, той би трябвало да знае, че незабавно щом кривне, ще му бъде сигнализирано ", посочи Милица Гладнишка.
 123 интелектуалци се оповестиха срещу модела
123 интелектуалци се оповестиха срещу модела " Борисов-Доган-Пеевски "

Те упорстват за оставките на Борисов, Гешев, Караянчева, Рашидов и Кошлуков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР