За мен тези преговори, които вървят в момента, са една

...
За мен тези преговори, които вървят в момента, са една
Коментари Харесай

Делян Добрев: Преговори ли? Просто Промяната мами избирателите си!

" За мен тези договаряния, които вървят сега, са една огромна машинация на Промяната към техните гласоподаватели. Те излъгаха своите гласоподаватели и не престават да ги мамят. " Това съобщи в " Говори в този момент " депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Според него Политическа партия са изкарали 600 000 гласа, тъй като са говорели какъв брой е неприятна партия ГЕРБ и по какъв начин в никакъв случай няма да създадат нищо с ГЕРБ.

Не споделям " Демократична България ", тъй като те си мълчат. Те гледат дори да не вземат участие в тези срещи, тъй като ги е позор, съобщи Добрев.

Асен Василев е подал ръчичка и чака Бойко Борисов да го заведе в Министерския съвет, сподели още депутатът от ГЕРБ-СДС.

Допълни, че не са се кълняли, че няма да вършат държавно управление с Политическа партия. Акцентира, че Бойко Борисов им е подавал ръка още преди изборите, само че те са дали отговор с нападателна акция против ГЕРБ.

По думите на Добрев цялото Народно събрание е срещу това Асен Василев да е министър председател.

Ако болшинството реши, че би трябвало да се прави коалиция, в последна сметка ще се съобразя. При нас всеки може да си каже мнението, сподели още Делян Добрев.

Каза още, че би трябвало да се приказва с всички партии в Народно събрание за поддръжка за участие в еврозоната, без " Възраждане ", които са срещу еврото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР