За мен ще бъде чест утре (днес - б.р) от

...
За мен ще бъде чест утре (днес - б.р) от
Коментари Харесай

Цветанов открива 9-тия Зимен университет на Младежи ГЕРБ в Сандански

За мен ще бъде чест на следващия ден (днес - б.р) от 9.30 часа да открия 9-тия Зимен университет на Младежи ГЕРБ в Сандански, написа зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във Фейсбук.

Форумът се провежда взаимно от МГЕРБ, Фондация "Ханс Зайдел " и Сдружение "Граждани за европейско развиване на България ". Гост-лектори на двудневната конференция ще бъдат министърът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила, ръководителят на Комисията по образoвание и просвета в Народното събрание Милена Дамянова, зам.-министърът на стопанската система Александър Манолев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, ръководителят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и други

В 12.30 часа, дружно с народния представител от ГЕРБ-Благоевград и регионален координатор на партията Даниела Савеклиева, ще посетим село Крупник (община Симитли), където ще участваме в честванията по случай Тодоровден.

От 16.00 часа ще проведа работна срещна с общинските съветници и актива на ГЕРБ – Сандански. Събитието ще се организира в офиса на партията в града, а в него ще взе участие и кметът на община Сандански Кирил Котев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР