За мен сглобката в момента не съществува. След неделя ще

...
За мен сглобката в момента не съществува. След неделя ще
Коментари Харесай

Борисов: Сглобката за мен не съществува, ГЕРБ ще реши дали да продължим да работим заедно

За мен сглобката сега не съществува. След неделя ще мислим какво да вършим, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч.

" Може би в сряда ще създадем общонационално заседание на ГЕРБ, с цел да забележим да продължим ли да работим дружно ", акцентира той.

" Вчера Министерският съвет с премиера Денков дали своят вот за " Страйкър " -ите без да има решение на Народното събрание. С това си гласоподаване ще ни вкарат в подобен юридически проблем, че не е истина. Навсякъде мърсуват с всевъзможни партии и обединения, единствено и единствено да е против нас ", добави водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов разкри още, че е предложил на Кирил Петков да се кандидатира за кмет на София, а ГЕРБ да нямат техен претендент.

" И с цел да спрат спекулациите, истината е, че доста преди изборите за София предложихме на ПП-ДБ да се издигне претендент, друг от родата на Държавна сигурност, и ГЕРБ да не издига претендент. На Кирил Петков му предложих да се кандидатира той, и ние няма да издигнем претендент ", добави някогашният министър председател.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР