„За мен сезонът беше успешен, разбира се можеше да е

...
„За мен сезонът беше успешен, разбира се можеше да е
Коментари Харесай

Влади Зографски: Целта ми е да остана до следващите олимпийски игри

„ За мен сезонът беше сполучлив, несъмнено можеше да е много по-добър, само че успяхме да подобрим някои неща в скока. Мисля, че направих един порядъчен сезон”, показа ски-скачачът Владимир Зографски на формалното закриване на ски сезона от българската федерация по ски. Той бе безапелационен, че продължава да се състезава до идващите олимпийски игри.

„ Доколкото знам треньорът ми Матиаш Зупан ще продължи контракта си с българската федерация по ски и ще продължим да работим по същия метод и отсега нататък. Щастлив съм, че за първа година нямах травми. Това беше нещо, което ме спираше напоследък. Само ние си знаем какъв брой труд сме положили, с цел да стигнем до 14-ото място на Олимпиадата”, разяснява Влади Зографски пред NOVA.

„ Сега има време за малко отмора. Просто не упражняваме на цялостни обороти, само че от 15 май започваме съществено да се готвим. Моите цели са да остана до идващите олимпийски игри. Сега идват моите най-силни години и по-късно ще видим”, съобщи още Влади Зографски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР