За мен сексът е форма на свобода и изразяване. Харесва

...
За мен сексът е форма на свобода и изразяване. Харесва
Коментари Харесай

Жрица на любовта: Не го правя за парите, а за удоволствието

За мен сексът е форма на независимост и изложение. Харесва ми да се срещам с нови хора и да схвана какви са техните стремежи и мечти. Също по този начин ми харесва да опитвам с неща, които при други условия не бих направила. Такова самопризнание направи София, която се препитава като продажница в Колумбия, където този вид активност е изцяло легална.

Друга нейна колежка, Хулиана, също споделя мнението ѝ.

Сексът е форма на връзка и връзка. Обичам да оказвам помощ на хората да се освободят от техните страхове и задръжки, както и да им снабдявам удоволствието, споделя Хулиана.

Много като тях признават, че работят най-много поради удоволствието, в сравнение с за парите. Отчитат обаче, че обществото към момента е натоварено с прекомерно доста предубеждения за тяхната активност, отбелязва elmundofinanciero.

Въпреки многото компликации и провокации, доста дами в Колумбия, които отдават тялото си против възнаграждение, са построили свои общности, където взаимно се поддържат. Много от тях членуват в редица групи и организации, в които споделят своя опит и компликациите, които срещат в обществото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР