За мен размяната на бебетата е много тежка грешка. Учудвам

...
За мен размяната на бебетата е много тежка грешка. Учудвам
Коментари Харесай

Казусът с разменените бебета отива в Страсбург - Здраве

За мен размяната на бебетата е доста тежка неточност. Учудвам се, че Според мен те се надяват съдът да ореже фрапантно желаната сума, само че няма да спрем дотук, ще отнесем разногласието в Страсбург.

Това сподели по БНР Тодор Мангъров, юристът на. Семейството на Севда беше първото, което разгласи, че ще изиска обезщетение от 300 000 лева. Впоследствие от лечебното заведение обявиха, че Последва решение разногласието да бъде решен в съда.

Адвокат Мангъров изясни, че когато се е свързал с майката тя е била доста изплашена.

Беше извънредно обезпокоена, беше уверена че е жертва на машинация и беше сигурна, че желаят да ѝ вземат бебето, споделя той за първата си среща със Севда.

Запитан за допустимото съгласно него, той споделя, че е бил склонен на сума сред 150 и 200 хиляди лв..

Моята работа е да отнеса въпроса по професионален метод в съда и да издействам допустимо по-голямо обезщетение за нея (Севда Михайлова, б.р.). За мен е огромна изненада по какъв начин болничното заведение и Общината изобщо отхвърлят да поемат своята виновност по този случай. Те просто се крият зад съда, споделя юристът.

Мангъров още не е подал желае,, само че съобщи, че ще направи това идната седмица. Той е уверен, че съдът в Страсбург ще дефинира по-висока сума от поисканите 300 000 лева

За стана известно в края на декември 2022 година Оказа се, че той е с отминалост от септември, когато в еднакъв ден двете дами са родили дъщерите си. За допустима замяна алармира една от майките, която се усъмнява, че детето не е нейното и откакто преглежда здравната си документи и открива, че има противоречие. ДНК тест удостоверява съмненията ѝ и тя осведоми болничното заведение.

Проверки на ИА " Медицински контрол " и болничното заведение откриха, че. Недостатъчен надзор беше заключението на проверяващите, а управлението на болничното заведение

След още един НДК тест бебетата бяха върнати на биологичните им родители.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР