За мен протестите в подкрепа на правителството са по-скоро протести,

...
За мен протестите в подкрепа на правителството са по-скоро протести,
Коментари Харесай

Социолог: Големият страх на всички е служебният кабинет на президента Радев

За мен митингите в поддръжка на държавното управление са по-скоро митинги, които са против остарялото управление”. Това сподели журналистът Иво Инджев в изключителното студио на NOVA “Вотът на съмнение - дебатът”.

Според Петър Карабоев “умението да се води спор в българският парламент беше унищожено. Българите демонстрираха ясно предходната година - 3 пъти, че не желаят ръководството на ГЕРБ и ДПС”.
Политическият анализатор Кузман Илиев дефинира дебата като “предизборна ситуация”.

“По-скоро сега сме в една предизборна обстановка, в която всеки се пробва посредством митингите да възпали ядрата на своя електорат”, сподели Илиев. Неговото мнение показа и социологът Алексей Пампоров.

“Дебат през днешния ден нямаше, като се изключи Корнелия Нинова, която изненада доста хора, само че тя държеше един учтив звук и говореше с обстоятелства. Всичко останало беше в областта на предизборна акция, на нападки и обиди. Ако на следващия ден има цялостен кворум с 240 депутати, евентуално държавното управление ще падне. Но в случай че някоя партия реши да си спести наличието, може би ще остане правителството”, сподели Пампоров.

Според него “големият боязън на всички е служебният кабинет на президента Радев”. “Ако има някой, който плаши всички обединения сега - това е президентът Радев ", сподели още социологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР