За мен представянето на този случай е ужасна манипулация на

...
За мен представянето на този случай е ужасна манипулация на
Коментари Харесай

Има ли манипулация в случая с починалото 3-годишно дете, върнато от три болници

" За мен представянето на този случай е ужасна операция на хора в сянка, чиито имена ние надали ще разберем. По низък метод те се възползват от нещастието на младежи без здравно обучение, с цел да реализиран користните си цели. Какви са те? Ще поговорим в края на коментара. Какви са средствата? Голяма частна медия, юрист по здравно право и някогашен здравен министър, който е доктор по обучение и един от най-големите коремни хирурзи на България. Забележете, че става въпрос за хора с име и престиж в обществото, само че НИТО ЕДИН НЯМА подготвеност по детски заболявания. "
Това е написал в своя Фейсбук профил доктор Александър Атанасов. 
Според него " операцията стартира в съботното предаване на медията, когато основното настоящо лице е юристът:
" Тя задава въпрос след въпрос и приказва тежко, само че за деликатния фен издиша бързо. Нека се спрем на думите й. Тя пита за какво детето не е признато още сутринта в “Детската педиатрия ”? – първо няма детска педиатрия, има единствено педиатрия. Уважаемата госпожа се излага. Второ, детето не е признато , тъй като непосредствено е доведено от родителите си без да е прегледано от персоналния си доктор и без да е докарано от кола за спешна помощ. Попада на партерния етаж на СБАЛДБ дружно с десетки други деца за планов банкет и за незабавен банкет. Във всяко едно обикновено приемно поделение самонасочилите се чакат. Забележете, че никой не попита за какво родителите не са завели детето при персоналния му доктор, който вероятно да издаде направление за хоспитализация или за какво не са викнали екип на ЦСМП... "
" Време е да сложим завършек на поста и да се запитаме “КОЙ ” има интерес от тази офанзива, за какво в този момент и за какво против СБАЛДБ? Отговорът е явен. През лятото Министерството на здравеопазването пусна една съшита с бели конци социална поръчка за дотъкмяване на неспособен недодялан градеж и превръщането му в Национална детска болница. Камарата на архитектите апелира във Върховен административен съд. Няколко лекари от СБАЛДБ ги поддържаха като участваха на правосъдния развой. До дни Върховен административен съд би трябвало да се произнесе. Спомнете си за внушението “ВЕДНАГА ” да се построи болницата… 
P.S Съсипаната от болежка майка пусна в своя профил тежка засегнатост към сътрудника, взела участие в спасяването на живота на детето й в СБАЛДБ. Помолила е постът й да се споделя. До тук споделянията са над 2000. Има стотици мнения със закани и обиди. Да забележим какъв брой споделяния ще събера аз... (дано усещате тъжната ирония). "
Вижте целия пост на доктор Александър Атанасов ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР