За мен предизборната кампания започна още от нощта на 2

...
За мен предизборната кампания започна още от нощта на 2
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Политическата връзка на Nexo е пряко свързана с кръга Капитал

" За мен предизборната акция стартира още от нощта на 2 октомври ", съобщи пред bTV Йордан Цонев от парламентарната група на Движение за права и свободи.

" Случаят с Nexo е планетарен, става въпрос за големи суми. Откраднати са доста пари на американски, както и на немски. През криптопирамидата са изпрани доста пари на съветски олигарси. Израелските служби са предали на родните, че един от финансистите на Хамас е правил транзакции през криптобанката ", разяснява въпросът с Nеxo Цонев.

" Политическата връзка на Nexo е директно обвързвана с кръга " Капитал ". Сега тези връзки излизат посредством реклама в един от техните вестниици, посредством компании, посредством дарения ", счита Цонев.

" Скандалът с оръжията за Украйна е спешен пиар. Вярно ли мислите, че " Кирчовците " са избавили Украйна? Като чуя за тях, се сещам за комисионните ", разяснява Цонев тематиката за износа на оръжи към Украйна.

Относно ръководството на страната Йордан Цонев разяснява ГЕРБ и Демократична България:

" Евроатлантическата линия не би трябвало да се изпуска и това е нашата алена линия. Относно алените линии с ГЕРБ, да, имаме доста - те водят политика на постфактум решения. Решават нещо и ни осведомяват, за нас това не е модел на ръководство, а противоположното - с диалози. Христо Иванов ми се вижда узря да води разговор ", сподели още Цонев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР