За мен почти всичко е ясно. Но това не е

...
За мен почти всичко е ясно. Но това не е
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев за взривовете: Ясна ми е схемата и групата, но не мога да кажа кой точно е виновен

За мен съвсем всичко е ясно. Но това не е значимото. Взривът си е гърмеж, станаха огромни бели, понясяме големи вреди. Важното е, че никой не е умрял. Това съобщи предприемачът Емилиян Гебрев в предаването " Тази неделя ".

Трябва да се върнем във времето обратно и да забележим по какъв начин се докарахме до тук. Повече от 30 години цяла Европа легна на тази основа- че нищо няма да се случи, че няма да има война. Остави на назад във времето поддържането  на отбранителни спосбности. Стана тази война и всички схванаха " какъв брой е гол царят ". Всички дадоха това, което имаха на склад за Украйна. Ние започнахме да попълняме неналичията на тези страни. Нашата страна, спрямо Полша, Словакия, Чехия е един извънредно мощен производител. Това се дължи на частните структури, плюс една държавна, уточни Гебрев.

Относно поръчителите на гърмежа, той разяснява: Все някой е показал - ето ги тези хранилища, не знам кой тъкмо. Но ми е ясна схемата и групата. Част от групата са тези, кото ни управявлат последните 10-12 години със съпътстваща част от прокуратурата. 

За пръв път ми се случва такова нещо. Мминистри и някогашни ръководители на ведомстсва идваха да ни посетят на благосклонност. Питаха ни " по какъв начин се случи това " и " имаме ли потребност от нещо ". Преди са едвлаи не с една, с три бухалки. Това може би е мой сън, добави още Гебрев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР