За мен „Плеймейт“ е продължението на упоритостта ми да се

...
За мен „Плеймейт“ е продължението на упоритостта ми да се
Коментари Харесай

Разголената кандидат-кметица: Правя каквото си поискам!

" За мен „ Плеймейт “ е продължението на упоритостта ми да се преборя с всички хора, които ме нараниха, когато бях най-слаба. Аз съм подобен човек - повече работя, в сравнение с приказвам. Не осъждам, а единствено демонстрирам какъв брой са назадничави избрани хора и че е нужна смяна в мисленето ", споделя в искрено изявление Диана Габровска, представена от novini.bg.

Те е дамата, чиито голи фотоси изтекоха в общественото пространство преди локалните избори през октомври 2019 година и ѝ костваха опцията да се пребори за кметското място в родното си градче Момин проход. Няколко месеца след абсурда Диана стана корица на „ Плейбой “ и впечатли с изваяна фигура, а позитивните мнения бяха на нейна страна. Още повече, че Габровска е майка на две деца и се грижи като за семейството у дома, по този начин и за фамилния бизнес.

" Няма да се спра с „ Плеймейт “. И даже след него ще продължа да провокирам последния останал пуритан да припада от отвращение. Много желая един ден да видя в страната повече свободно и необятно скроени хора, в сравнение с мрачни злобари, които сочат с замърсен пръст ", безапелационна е борбената жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР