"За мен „Плеймейт“ е продължението на упоритостта ми да се

...
"За мен „Плеймейт“ е продължението на упоритостта ми да се
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата без дрехи: Правя с тялото си каквото поискам!

"За мен „ Плеймейт “ е продължението на упоритостта ми да се преборя с всички хора, които ме нараниха, когато бях най-слаба. Аз съм подобен човек- повече работя, в сравнение с приказвам. Не осъждам, а единствено демонстрирам какъв брой са назадничави избрани хора и че е нужна смяна в мисленето. "

Това показа в прям диалог с „ България Днес “ Диана Габровска. Жената, чиито голи фотоси изтекоха в общественото пространство преди локалните избори през октомври 2019 година и й костваха опцията да се пребори за кметството място в родното си градче Момин проход. Няколко месеца след абсурда Диана стана корица на „ Плейбой “ и впечатли с изваяна фигура, а позитивните мнения заваляха. Още повече, че Габровска е майка на две деца и се грижи като за семейството у дома, по този начин и за фамилния бизнес.

"Няма да се спра с „ Плеймейт “. И даже след него ще продължа да провокирам последния останал пуритан да припада от отвращение. Много желая един ден да видя в страната повече свободно и необятно скроени хора, в сравнение с мрачни злобари, които сочат с замърсен пръст ", безапелационна е борбената жена.

Наред с подготовката за присъединяване в еротичната конкуренция „ Мис Плеймейт “, чиито претендентки ще бъдат публично показани тази вечер в столичен клуб, Габровска приготвя и книга.

"Искам да потвърдя на всички, че при мен изнудването не е алтернатива. Изкарваш ми голи фотоси, аз на идващия ден съм на корицата на „ Playboy “. Сочиш ме с пръст и обиждаш. Аз те скандализирам, упорствувам на неприятната сила.

Давам образец на всички дами, чиито име пострада по същия метод. Помните, преди изборите не бях единствената жена, която пострада по този метод. Но не се затворих у дома, а излязох на открито. Да се боря по мой метод. Знаете ли за какво? Защото и при моя скандал, и при другарка на претендента за кмет на София не излезе нито една мощна жена да отбрани обществено правото ни да вършим с телата си каквото си желаяме. Нали всички сме доста еманципирани и смели? Май не! Ето по тази причина върша всичко “, безапелационна е Диана Габровска.

Моделката следи с интерес обстановката с митингите и измененията в кабинета. Иначе като всички младежи и тя е изморена и обезсърчена. „ Надявам се след всеки нов обществен скандал да се генерира нова сила за по-достоен живот на хората в страната “. Заедно брачна половинка си двете им деца са плували отмора на родното Черноморие, което обичат. "Наистина е хубаво да подкрепим българския бизнес и Българското Черноморие. Не всичко е бетон и проблеми. Там има прелестни места ", уверена е Габровска.

View this post on Instagram
Вече е на пазара новият 192 брой

A post shared by Diana Gabrovska (@diana_gabrovska) on May 27, 2020 at 1:29pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР