За мен оценките от тези избори са добри. Генерално погледнато,

...
За мен оценките от тези избори са добри. Генерално погледнато,
Коментари Харесай

Каракачанов за новия шпионски скандал: Случват се такива неща

За мен оценките от тези избори са положителни. Генерално видяно, през днешния ден имаме 235 общински съветници, което е с съвсем двойно в съпоставяне отпреди четири години, когато имахме към 125 съветници. Това съобщи в студиото на ''Плюс-минус'' по Нова телевизия вицепремиеърт и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

,,Да, резултатът в София е по-нисък от упованията, които имахме, само че действително видяно имаме четирима общински съветници, макар че чаках, че ще бъдат петима или шестима. Ангел Джамбазки изнесе акцията за евроизборите по един ослепителен метод и той е един от най-уважаваните политици у нас, заради което не считам, че се е износил. Мога да кажа, че Вътрешна македонска революционна организация организира една положителна акция, която за жал не проработи'', уточни Каракачанов и добави, че по време на балотажите Вътрешна македонска революционна организация ще гласоподава за претендентите на ГЕРБ, бидейки техен съдружен сътрудник.

,,На местата, където сме против ГЕРБ, ще ги моля да не не помнят, че тези избори са единствено едно съревнование и да не го трансформират във война. В последна сметка ние сме партньори'', подсети вицепремиерът.

,,Очевидно Волен Сидерон е решил, че към този момент няма с какво да бъде потребен като депутат и е решил да бъде потребен като общински консултант в София'', разяснява той гласуваната през днешния ден оставка на водача на ''Атака''.

На въпрос за следващия шпионски скандал у нас вицепремиерът отвърна, че ''подобни неща се случват''.

,,Подобни неща се случват. Дипломацията е едно от главните прикрития на разузнаването'', уточни той и добави, че не чака връзките ни с Русия да се влошат.

Накрая Красимир Каракачанов показа мнението си, че политиците в Скопие се държат като евразийски политици, а не като такива, които претендират за еврочленство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР