За мен от ПП са едни рамбовци. Те не бива

...
За мен от ПП са едни рамбовци. Те не бива
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ПП-ата са едни рамбовци

За мен от Политическа партия са едни рамбовци. Те не трябва да бъдат овластени. Това разяснява през днешния ден водачът на ДПС Мустафа Карадайъ. 

" Трябва да пресечем деинституционализацията на страната. Да има държавно управление е наложително. От кого? От рамбовци, които няколко души отново през вас през медиите разбрахме, че почерпени, взимат решения за разпра с опозицията. От рамбовци, които на свои партийни съвещания не се занимават с проблемите на хората, а по какъв начин да натикат и заличат своите съперници. От рамбовци, които не се интересуват от институциите на страната и държавните органи, а самите те вършат и кроят проекти по какъв начин да унищожават даже и службите за сигурност на страната, с цел да ги трансфорат в партийно-политически инструмент. И вие се вършиме, че за вас нищо не се случва в страната и тези хора би трябвало да ги овластите? Не мисля, че подобен вид хора би трябвало да бъдат овластени "

Според него сме очевидци на цялостен разпад на страната. По думите му всяка една от обособените управляващи си има своите проблеми и то не от през днешния ден за през днешния ден, съобщи настоящо.ком.

" В един миг в тази обстановка следим война сред институциите. Наблюдавам евойна сред другите управляващи. Тук в тази обстановка от политическа позиция и от политическа целесобразност, може да има разнообразни решения, само че юридическата страна на нещата, си има своите способени органи. В миг на война сред институциите кой по какъв начин и по какъв метод доколко може да оцени правотата на другите институции и другите органи и в една обстановка една от управляващите, даже може да е права, само че по какъв начин наподобява ", сподели още 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР