За мен обратната връзка с хората винаги е била приоритет.

...
За мен обратната връзка с хората винаги е била приоритет.
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС няма да участва в преговори за кабинет в този парламент

" За мен противоположната връзка с хората постоянно е била приоритет. Уверявам Ви, че чета всеки въпрос, който ми се задава под моите изявления. Ще кажа няколко думи по два от тях " - Това разяснява депутатът от ГЕРБ-СДС Анна Александрова във фейсбук и добавя:

1. Коалицията ГЕРБ-СДС смята, че 47-то Народно заседание е изчерпано и то не е в положение да излъчи държавно управление, което да извади България от дълбоката политическа и икономическа рецесия, която бе провокирана от държавното управление на Кирил Петков и партиите, които го поддържат.
Най-голяма отговорност носи мандатоносителят
" Продължаваме промяната ", които позволиха това.
От тази позиция ние считаме, че единственият излаз са предварителни парламентарни избори, които да изразят волята на хората, с което да се образува дясно и евроатлантическо болшинство в идващия парламент.
Ние нямаме да участваме в договаряния за кабинет в границите на този парламент, без значение с чий мандат.
2. От ГЕРБ-СДС неведнъж сме изразявали своята позиция за връщане на опцията за гласоподаване с хартиена бюлетина. Нейното унищожаване отблъсна хиляди хора от изборния развой и докара до невиждано ниска изборна интензивност.
Внесли сме законопроект по тази тематика, настояваме за включването му в дневния ред на Народно събрание, само че това не зависи единствено от нашата воля, а и от тази на другите парламентарни групи, които досега блокират разглеждането. През тази седмица един глас не доближи, с цел да се случи.
ТЕМА преди 4 часа 1089 преди 5 часа 1919 преди 5 часа 671
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР