За мен не е затворен прозорецът за еврозоната. Ако има

...
За мен не е затворен прозорецът за еврозоната. Ако има
Коментари Харесай

Емил Радев: Не е затворен прозорецът за еврозоната

" За мен не е затворен прозорецът за еврозоната. Ако има настоящ парламент след изборите, можем да приемем законите в период. Трябва да има държавно управление, би трябвало да има невисок недостиг “.

Това разяснява евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев. 

" Имаме късмет. Всичко зависи от цифрите. Инфлацията е огромна, само че може да се договаря. Не сме изтървали последния трен “, безапелационен е той.

Борбата с незаконната миграция

" Консерваторите желаеме ограда, до момента в който либерали и леви желаят даже да няма ограда. Добре, не давайте пари за ограда, само че дайте за термокамери, дронове, за съоръжение на служителите на реда, за транспортни средства, за пътищата “, уточни Радев.

" През 2016 година държавното управление на Борисов получи 160 млн. от Европейската комисия за защита на границата. Трябва да демонстрираме на европейските сътрудници, че се нуждаем от средствата и умират служители на реда, охранявайки външната европейска граница “, добави той.

" Фронтекс “ изкара статистика за 2022 година – 330 хиляди незаконни прекосявания са били регистрирани на външните граници. Това не е цялостната цифра. Ние удържаме на нашата граница, само че не по този начин е в Средиземноморието. На границата на Хърватия има голям проблем, тъй като Сърбия вкара безвизов режим за африкански страни. В един миг мигрантите кацаха законно в Белград и стигаха до страни като Австрия и Нидерландия “, изясни евродепутатът.

Според него споразуменията на прокуратурата с трафикантите се дължат на несъбрани задоволително доказателства.

" Иначе изобщо няма да бъдат наказани. Предвидените санкции също са ниски. Има случаи, когато са хващани няколко пъти и се връщат. По-доходоносно е да се занимаваш с каналджийство, в сравнение с с опиати, а и там наказванията са по-високи “, сподели Емил Радев пред bTV.

Той изрази вяра идващият парламент да създаде качествено законодателство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР