„За мен не е изненада фактът, че част от управляващото

...
„За мен не е изненада фактът, че част от управляващото
Коментари Харесай

Атанасова: Отново ще внесем проект за създаване на временна комисия за Gemcorp и IP3

„ За мен не е изненада фактът, че част от ръководещото болшинство, така наречен демократи, са смокиново листо на съветските ползи в България “, сподели Десислава Атанасова.

„ Това, което наблюдавахме, беше гласуването по отношение на въпросния меморандум и неговото прегласуване, при което гласоподаване „ Демократична България “, представете си, тези борци за народна власт и борци против съветски ползи, не поддържаха основаването на тази комисия “, съобщи тя.

„ Това, още веднъж споделям, не е изненадващо, откакто дни наред нямат никаква реакция – нито политическа, нито институционална като част от държавното управление “, сподели Атанасова.

Тя акцентира също, че Бойко Рашков пази Паметника на Съветската войска и попита „ по какъв начин по този начин Атанас Атанасов не проговори като ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, или пък другият съпредседател, Христо Иванов, който също е огромният демократ “.

„ Следващата седмица още веднъж ще внесем план на решение за основаване на краткотрайна комисия съответно за „ Gemcorp “ и „ IP3 “, заяви Десислава Атанасова. Тя акцентира, че „ българското общество би трябвало да знае, първо, защо се разходват обществените средства, второ, защо се разходват европейски средства, в случай че такива ще се разходват, според Плана за възобновяване, в който е очакван подобен мегапроект за батериите “.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР