За мен най-важното е, че хората видяха в последните месеци

...
За мен най-важното е, че хората видяха в последните месеци
Коментари Харесай

От Продължаваме промяната обявиха: Целим се в първото място на изборите

За мен най-важното е, че хората видяха в последните месеци на какво сме способни и каква работа сме свършили. Още в самото начало обявихме, че " Продължаваме промяната " ще бъде отворена за разговри и ще има обединения. С партия " Волт " споделяме и ни харесва доста проевропейската ѝ платформа. Относно господин Бачийски (лидер на партия " Средна европейска класа - бел.ред.) бяхме извънредно впечтелени от работата му на локално равнище в Бургас. Със социалдемократите споделяме концепциите им за бащинство и електронна здравна карта. Това са аргументите да подпишем съдружни съглашения с тези партии.

Това съобщи в предаването " Още от деня " Даниел Лорер от новата групировка " Продължаваме промяната " (ПП) на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

" Обиколките из страната ни дадоха голяма вяра, че нашият гласоподавател ще бъде позициониран в центъра - ще има и леви, и десни визии, както ще бъдат и млади, и остарели жители. На срещите ни в цялата страната видяхме тъкмо това. Изминалите четири месеца демонстрираха, че ние можем, тъй като ние не сме един, двама или трима души, а сме цели екипи от хора. За четири месеца показхаме, че може да се свърши доста повече работа от хората, които имат опит в политиката ", добави той.

" Политическа партия няма нищо общо с Румен Радев. Ние сами избираме нашите претенденти за депутати и взимаме сами своите решения. Смятаме, че Радев е достойният претендент за президент и не се опасяваме да го кажем. Той е носителят на смяната, за която и ние се борим. Моментна картина на социологическите изследвания е забележима едвам седмица след нашия старт. Има голяма вяра у хората. Ние се явяваме на избори и сме нов план, само че сме посочили към този момент какво можем и каква работа сме свършили. Целим се в първото място ", безапелационен беше Лорер.

" Ако реализираме единодушие по значимите тематики за нас - тотално прекъсване на корупция, прекъсване на течовете в страната, никакво пипане на налозите, обучение и опазване на здравето, нямаме пробелеми да беседваме с " ИТН ". Ние нямаме упоритостта да сме спсобни да решим в дълбочиан всички проблеми на България, само че имаме визия за бъдещето развиване на България при едно последващо ръководство. Очевидно е че с " Демократична България " имаме доста близки цели и те ще са едни от първите, към които ще се обърнем за диалози за правилата за ръководство след изборите. Другите, с които имаме близки визии, са обединенията коло госпожа Манолова. За ГЕРБ и Движение за права и свободи също сме ясни. При Движение за права и свободи считаме за разграничителна линия " Магнитски ". Докато те настояват, че господин Пеевски е почтен ние няма по какъв начин да беседваме с тях. Към Българска социалистическа партия за момента нямаме никакви искания ", приключи Даниел Лорер.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР