За мен Кирил Петков е национален предател и трябва да

...
За мен Кирил Петков е национален предател и трябва да
Коментари Харесай

Джамбазки към Петков: За канадския паспорт ти се размина, за предателството няма

" За мен Кирил Петков е народен изменник и би трябвало да понесе отговорност за дейностите си. Точно поради това алармирах българската прокуратура. Ако му се размина за канадското поданство, то за националното изменничество няма да има амнистия. " Това написа в профила си във фейсбук евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Той взима мотив от изнесеното през вчерашния ден от депутата Станислав Балабанов - който в границите на войната сред Има Такъв Народ и Политическа партия сподели през вчерашния ден по малкия екран записка, която била " проектът за интеграция на Северна Македония ", написан от премиера.

Затова с мълниеносна експедитивност Джамбазки цитира член 103 от Глава първа от Наказателен кодекс, която по принцип касае държавна измяна, шпионство и прочие:

„ Който, изпълнявайки държавна работа или предписание пред непознато държавно управление или интернационална организация съзнателно ги води във щета на републиката, се санкционира с отнемане от независимост от 10 до петнадесет години, както и с отнемане от права по член 37, алинея 1, т. 6 и 9 “.

Джамбазки написа още:

" Настоявам за формиране на досъдебно произвеждане против този човек, тъй като изнесената информация от народния представител Станислав Балабанов, в ефира на БТВ през днешния ден, е не просто насмешка, тя е закононарушение против страната ни.

Оставка и затвор. Вие сте срам, господин Петков. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР