За мен Кирил Петков е национален предател и трябва да

...
За мен Кирил Петков е национален предател и трябва да
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки подаде Кирил Петков на прокуратурата

" За мен Кирил Петков е народен изменник и би трябвало да понесе отговорност за дейностите си. Точно поради това алармирах българската прокуратура. Ако му се размина за канадското поданство, то за националното изменничество няма да има амнистия. "

Това написа в профила си във фейсбук евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация (а първо от партията на Николай Бареков) Ангел Джамбазки.

Той взима мотив от изнесеното през вчерашния ден от депутата Станислав Балабанов - който в границите на войната сред Има Такъв Народ и Политическа партия сподели през вчерашния ден по малкия екран записка, която била " проектът за интеграция на Северна Македония ", написан саморъчно от премиера.

Затова с мълниеносна експедитивност Джамбазки цитира член 103 от Глава първа от Наказателен кодекс, която по принцип касае държавна измяна, шпионство и прочие:

„ Който, изпълнявайки държавна работа или предписание пред непознато държавно управление или интернационална организация съзнателно ги води във щета на републиката, се санкционира с отнемане от независимост от 10 до петнадесет години, както и с отнемане от права по член 37, алинея 1, т. 6 и 9 “.

Джамбазки написа още:

" Настоявам за формиране на досъдебно произвеждане против този човек, тъй като изнесената информация от народния представител Станислав Балабанов, в ефира на БТВ през днешния ден, е не просто насмешка, тя е закононарушение против страната ни.

Оставка и затвор. Вие сте срам, господин Петков. "

Може да се предвижда, че прокуратурата надали доста ще се бави, като се има поради, че Петков е главен мотор на закриването на профилираната прокуратура (която към момента е способена да го проверява, б.р.) и изострен критик на основния прокурор Гешев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР