За мен истинският мъж е този, който работи да осигури

...
За мен истинският мъж е този, който работи да осигури
Коментари Харесай

Експерт по сигурността: Истинският мъж не е насилникът, а този, който осигурява прехрана и безопасност на семейството си

" За мен същинският мъж е този, който работи да обезпечи издръжка, да обезпечи сигурност на фамилията си, а не да е опасност за тях. Да им обезпечи сигурност, да се лиши от личната си сигурност, с цел да ги отбрани. Това е бил в миналото кодекса за един същински мъж ".

Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " специалистът по сигурността Ангел Апостолов, разяснявайки тематиката с домашното принуждение.

" Случаят от Благоевград не е мъжко държание, какво доказваш с това. Ние би трябвало като общество да се замислим да се променим. От дребни да се споделя на момчетата, че не е мъжко да биеш девойки.Това не те прави по-голям мъж. И надлежно момичето, че в случай че гаджето ти е неприятното момче - огромния мъж от квартала, този, от който се опасяват всички, тъй като той ще ги пребие, ще им потроши витрините, не е ОК. Аз съм имал сходен проблем с гамени и се оправих с полиция. Не се вземат решение проблемите с пердашене ", сподели той.

" Жените би трябвало да знаят, че не е героично да стоиш и да приемаш философски сходно държание. Че ти носиш отговорност освен пред себе си, а и пред децата си.

Не би трябвало да се позволява да закърнява инстинкта ни за самозапазване ", счита още Апостолов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР