За мен и моя екип беше удоволствие да се срещнем

...
За мен и моя екип беше удоволствие да се срещнем
Коментари Харесай

Кирил Габеров: Решения чрез диалог, проактивност, професионализъм и сътрудничество с местния бизнес.

За мен и моя екип беше наслаждение да се срещнем с представители на локалния бизнес, с цел да обсъдим проблемите и провокациите пред тях, както и да споделим нашите решения, споделя Кирил Габеров- претендент за кмет на Благоевград от Национална движение „Симеон Втори".

" Благодаря на господин Емил Сандев – шеф на EUROPEAN TOBACCO SERVICES за поканата и предоставената ни опция да посетим фабриката и да беседваме със чиновниците. Гръбнакът на стопанската система в Благоевград се поддържа от няколко дребни и междинни предприятия на територията на общината, с които непрестанно би трябвало да бъдем в разговор и партньорство.

Бизнесът има потребност от общинска администрация с взор към опазване и развиване на тези предприятия, както и привличане на нови вложители.

Как ще стане това?

Като: създадем удобни условия за бизнеса; понижим административната тежест за бизнеса; създадем административни облекчения за бизнеса; открием „ едно гише “ в общината, което да работи и обслужва единствено бизнеса; вършим взаимни разисквания и начинания с представители на просветителните институции в нашата община и бизнеса, счита кандидидат- кметът К. Габеров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР