За мен финалът на ВИП брадър“ е нагласен! Не може

...
За мен финалът на ВИП брадър“ е нагласен! Не може
Коментари Харесай

Закриха ВИП Брадър! Победителят разкрит, че имал две ЕГН-та, а какво обясни още Динко не е истина

„ За мен финалът на „ ВИП брат “ е нагласен! Не може да има повече гласове от Константин, който за мен е спечелилият. Аз пристигнах отникъде и станах трети, само че отново не мога да допускам, че Джино е събрал повече гласове от мен “, това разяснява незабавно след излизането си от къщата Динко Вълев.

Динко и Джино влязоха в изострен спор, който се заканиха да решат в съда. Става въпрос за изнесената от Динко информация, че Джино завлякъл някогашната си жена Дейна с хиляди долари, даже й посягал до момента в който били дружно. Наложи се да се пусне видеовръзка с американката с италиански генезис, която отбрани някогашния си брачен партньор.

„ Дейна си извъртя гъза. Но аз заставам зад всяка моя дума и споделям истината “, сподели Динко. Той се срещнал Дена предишното лято, когато му била за малко на посетители. По това време тя сама се оплаквала от държанието на някогашния си мъж, само че след това се отхвърли от думите си в ефир.

В шоуто съквартирантите имаха опция да проведат телефонни диалози с хора от външния свят. Обадиха се хора, които потърсиха парите си от Джино, като твърдяха, че са от Чикаго и няколко пъти са били завличани от Бианлакана.

За Динко най-обидни били опитите на Брадъра да го злепостави пред аудиторията. „ Не чаках Биг Брадър да се пробва да ме нарани по всевъзможен метод. Или, че съм тъпанар, или, че съм неграмотен… само че както и да е, ще го преживея “, разяснява Динко.
„ Усетих поддръжката на хората. Третото място за мен си е триумф. Навсякъде ме дърпат и викат, че е трябвало да печеля аз. Така че не скърбя за нищо, което съм направил и споделил “, споделя Динко, представен от „ България през днешния ден “.

В същото време Кичка Бодурова атакува Джино , разкривайки, че има две ЕГН-та. Заради проблеми с полицията си е сменил и името. „ Какъв е този ВИП, който е прочут единствено с тов, че е спал с фолкпевицата Джена “, възмущава се естрадната легенда.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР