За мен е ясно – Навални е убит като хиляди

...
За мен е ясно – Навални е убит като хиляди
Коментари Харесай

Зеленски: За мен е ясно – Навални е убит

" За мен е ясно – Навални е погубен като хиляди други. Путин убива. Затова той би трябвало да загуби, войната, всичко. Той би трябвало да бъде измамен под отговорност ".

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в Берлин през днешния ден след среща с канцлера Шолц. Двамата подписаха съглашение за сигурност на Украйна.

Канцлерът също изрази покрусата си от тази вест:

" Научихме с смут, че Навални е мъртъв. Срещнах се с Навални в Берлин, когато се възстановяваше от атентата против него. Обсъдихме решението му да се върне в Русия и евентуално в този момент той е платил за тази храброст с живота си. Сега знаем тъкмо какъв е този режим. Който показва рецензия в Русия и се застъпва за демокрацията, би трябвало да се опасява за сигурността и живота си. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР